..something to remind us..


Terima kasih ya ALLAH! Terima Kasih! Alhamdulillah, nikmat yang Engkau berikan kepada ku amat banyak! Syukran ya ALLAH!

Life isn’t about getting and having, it’s about giving and being. ~ Kevin Kruse

Wednesday, October 20, 2010

..20102010..

Saya diserang selsema dan hidung tersumbat..sungguh tak selesa..nak buat keje pn mcm terbantut..waduh..how i wish hidung ni letak kat mana² kejap..bila selsema dah baik, baru letak balik kt muka ni..boleh ke eh..

Hari ni 20102010..cantik la tarikh hari ni..dulu ada la berangan nak kawin tarikh ni..haha..berangan je la..calonnya enggak ada..tapi setiap kejayaan tu hasil dari angan² kan..tapi bukan angan² mak jenin ye..

Actually hari ni best gak..kuar dari norma biasa..saya menerima sms n phone call dari kawan²..best gak la..at least berbunyi jugak la hp saya ni..n saya boleh berbual tentang hal² tidak berkaitan dengan kerja..tapi bukan bergayut time keje ye..

Terasa lama tak lepak dengan kawan²..gi shopping ke..makan² ke..tgk movie ke..sebab kawan² cenggitu dah lama pupus..bukan pupus la..sume dah ada family sendiri..so sape la kita ni kan..so yg ada..saya je..sorang² n kdg² dgn mak or adik tapi derang tak available all the time..and of course takleh buat aktiviti lepak n gediks sesuka hati..

Ntah nape saya rasa bosan..kat opis bosan..kat umah bosan..bistu apa yg tak bosan ye..nak buat apa ye..actually macam² leh buat tapi saya sendiri yang malas..haha..tahap adrenalin naik turun..x stable..

Kalau la ada arjuna yang dapat menemani hati yang sepi ni..alangkah bestnya..;)

4 comments:

JuE said...

happy birthday zura...
aku br sms ko.. hehehhe...
anyway aku sgt teringin nk lepak ngan semua member lama especially nyeks without the family :D bila la nk jd kannn... kdg2 dtg angin tu mmg rasa rindu sgt nk lepak ngan kengkawan... kawan2 aku kt sini jantan je... huhuhu... yg pompuan byk yg pindah jauh..mmg dok jauh semua..

..owner of a lonely heart.. said...

thank you..thank you..ati..

aktiviti lepaking ni hampir mustahil nak dilaksanakan..nak jumpa sume nyeks pun susah kan..apatah lagi melepak..kene pinjam mesin doraemon la..balik ke zaman dolu²..baru leh buat..hehe..

Aishah Megahasz said...

Azura, hepi birthday!

..owner of a lonely heart.. said...

Thanks Aishah..:)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

..labella..

kurus (71) life (69) emosi (59) soul food (37) ntah pape (25) lagu (21) movie (20) posa (18) love (16) artis (13) atkins (12) food (10) besday (9) motivation (8) ephyra (7) kahwin (7) volleyball (7) berita (6) new year (6) wordless wednesday (6) 30 days (5) raya (5) tunang (5) umah (5) cuti (4) info (4) ramadhan (4) Marc Jacobs (3) choc chip (3) fashion (3) relaks minda (3) resepi (3) resipi (3) budget (2) drama (2) fahrin (2) kasut clarks (2) korean drama (2) makan (2) quote (2) sale (2) sophie paris (2) tips (2) youtube (2) aerobik (1) ajl (1) aktitviti (1) anwar bebas (1) berlin (1) blogger (1) bonus (1) bunga (1) cantik (1) coach (1) cookies (1) cooking (1) gaji (1) holiday (1) hubby (1) iklan (1) jenjalan (1) jogging (1) keje (1) kenduri (1) korea (1) music (1) my things (1) nangis (1) novel (1) paris (1) pendapat (1) prof muhaya (1) rare (1) rencana (1) sbpa (1) segmen (1) shawl (1) solusi (1) spec n umah (1) sport (1) uk (1) venice (1) vera wang (1) wedding (1) work (1)
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...