..something to remind us..


Terima kasih ya ALLAH! Terima Kasih! Alhamdulillah, nikmat yang Engkau berikan kepada ku amat banyak! Syukran ya ALLAH!

Life isn’t about getting and having, it’s about giving and being. ~ Kevin Kruse

Sunday, July 29, 2012

..hari ke-9..

Hari ni hari ke-9, umat Islam menyambut puasa di bulan Ramadhan. Saya? Hari ke..erkk..ye..saya kantoi x puasa sebab...biasala perempuan..hehe..

So saya dalam keadaan sihat cergas bertenaga..saya makan balance left over berbuka dan juga sahur..seskit je la..

Tadi..saya dan mak dah kuar pegi beli...hmmm..beli apa ye..beli dan survey barang persiapan..kan dah nak raya..hehe..lega bila banyak barang dah tgk dan beli..takdela tertangguh..nak raya sakan ke tahun ni eh..tgk dulu camne..budget macam lari je..tapi syukur sebab dapat 1/2 sebulan bonus..boleh cover apa yang patut..

Ngantuk lak..nk lelap jap dalam 10 minit..japgi nak seksiap potong bawang n segala sebab hari ni mak nak masak moi(bubur kanji)..sedapnye...yummyyyyy!! Ngalahkan orang posa..huhu..

No comments:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

..labella..

kurus (71) life (69) emosi (59) soul food (37) ntah pape (25) lagu (21) movie (20) posa (18) love (16) artis (13) atkins (12) food (10) besday (9) motivation (8) ephyra (7) kahwin (7) volleyball (7) berita (6) new year (6) wordless wednesday (6) 30 days (5) raya (5) tunang (5) umah (5) cuti (4) info (4) ramadhan (4) Marc Jacobs (3) choc chip (3) fashion (3) relaks minda (3) resepi (3) resipi (3) budget (2) drama (2) fahrin (2) kasut clarks (2) korean drama (2) makan (2) quote (2) sale (2) sophie paris (2) tips (2) youtube (2) aerobik (1) ajl (1) aktitviti (1) anwar bebas (1) berlin (1) blogger (1) bonus (1) bunga (1) cantik (1) coach (1) cookies (1) cooking (1) gaji (1) holiday (1) hubby (1) iklan (1) jenjalan (1) jogging (1) keje (1) kenduri (1) korea (1) music (1) my things (1) nangis (1) novel (1) paris (1) pendapat (1) prof muhaya (1) rare (1) rencana (1) sbpa (1) segmen (1) shawl (1) solusi (1) spec n umah (1) sport (1) uk (1) venice (1) vera wang (1) wedding (1) work (1)
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...