..something to remind us..


Terima kasih ya ALLAH! Terima Kasih! Alhamdulillah, nikmat yang Engkau berikan kepada ku amat banyak! Syukran ya ALLAH!

Life isn’t about getting and having, it’s about giving and being. ~ Kevin Kruse

Thursday, March 22, 2012

..my blog new look..

Saya tengah prepare untuk ngajar kelas blog on this Saturday di Mukim Lepai, somewhere in Alor Setar..untuk program khidmat masyarakat..oleh kerana itu, maka tetiba saya jadikan blog saya ni as experiment and tadaaaa..it has changed..lalala..dengan gambar saya sebesar2nya as header..huhu..ntah pape kan.

Tengok la..kalau tak puas hati, nanti tukar lagi. Nak membiasakan diri dengan ni dulu. Actually tengah dalam meeting dengan main campus tapi macam...bosann..waduh2..maka terhasilla the new look of my blog. Ada hasil gak kan..kk..nak proceed untuk create blog training lak.
Gambar saya hari ni drive g keje..xde kene mengene dgn entry..huhu..

3 comments:

JuE said...

zura..
ko nyer shopping list hancus kt ie... kt chrome ok je...
hehehe....

..owner of a lovely heart.. said...

Ati..maka berubahle ke chrome..hehe..aku dh lama x bukak ie..:)

JuE said...

aku bukak 2-2 maaa.... kt sini seng sket...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

..labella..

kurus (71) life (69) emosi (59) soul food (37) ntah pape (25) lagu (21) movie (20) posa (18) love (16) artis (13) atkins (12) food (10) besday (9) motivation (8) ephyra (7) kahwin (7) volleyball (7) berita (6) new year (6) wordless wednesday (6) 30 days (5) raya (5) tunang (5) umah (5) cuti (4) info (4) ramadhan (4) Marc Jacobs (3) choc chip (3) fashion (3) relaks minda (3) resepi (3) resipi (3) budget (2) drama (2) fahrin (2) kasut clarks (2) korean drama (2) makan (2) quote (2) sale (2) sophie paris (2) tips (2) youtube (2) aerobik (1) ajl (1) aktitviti (1) anwar bebas (1) berlin (1) blogger (1) bonus (1) bunga (1) cantik (1) coach (1) cookies (1) cooking (1) gaji (1) holiday (1) hubby (1) iklan (1) jenjalan (1) jogging (1) keje (1) kenduri (1) korea (1) music (1) my things (1) nangis (1) novel (1) paris (1) pendapat (1) prof muhaya (1) rare (1) rencana (1) sbpa (1) segmen (1) shawl (1) solusi (1) spec n umah (1) sport (1) uk (1) venice (1) vera wang (1) wedding (1) work (1)
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...