..something to remind us..


Terima kasih ya ALLAH! Terima Kasih! Alhamdulillah, nikmat yang Engkau berikan kepada ku amat banyak! Syukran ya ALLAH!

Life isn’t about getting and having, it’s about giving and being. ~ Kevin Kruse

Friday, February 15, 2013

..sophie paris..

Lama ye tak berblog..huhu..dan semakin gumuks..haishhh..

Size doesn't matter huh..

Hari ni tak nak cite pasal diet n what not..tapi nak cite pasal Sophie Paris.

Ada yang pernah dengar tak..produk handbag from France..called Sophie Paris.

Dah lama tingin nak jual handbag tapi tak tau nak amik dari mana. And I am so cerewet on quality and design of the handbag. Tapi bila dah quality sangat..harga lak mahal..huhu..

But now saya dah jumpa apa yang saya cari..Sophie Paris is the one. Quality and yet affordable. You can get a French design handbag below than RM100..wow!! Mana nak dapat kat tempat lain..tapi jangan la compare dengan Coach, Marc Jacobs, Micheal Korss, Prada, Gucci, LV..tu sume harga riban2..

Ni main puluhan2 n ratusan2 je..ratusan pn tak lebih RM300 pn..sangat2 la mampu milik..nak tukar handbag sebulan sekali pun boleh..hehe..

Saya dah jadi agen..hehe..so sesape yang nak beli boleh contact saya ye. Penghantaran akan dibuat dalam masa 7 hari.

Dah buat page kat fb, boleh pegi kat http://www.facebook.com/sophieparisazura. Kat sini boleh view link untuk latest catalogue. 
Fb ni tak complete lagi.

Ataupun boleh refer link ni, http://www.sophieparis.com.my/catalogue/latest-issues.html, untuk view.


Kalau berminat, boleh contact me at 013-5211078 or email at ryne78@yahoo.com.






2 comments:

-effa ayub- said...

hye awak..me too baru je beberapa hari join Sophie Paris..cantik sgt2 kan produk dier :D
selamat berkenal-kenalan :D

owner of a lovely heart said...

Hi..hehe..sama² la kite ye..beg dia tahan lasak..rasa berbaloi² beli.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

..labella..

kurus (71) life (69) emosi (59) soul food (37) ntah pape (25) lagu (21) movie (20) posa (18) love (16) artis (13) atkins (12) food (10) besday (9) motivation (8) ephyra (7) kahwin (7) volleyball (7) berita (6) new year (6) wordless wednesday (6) 30 days (5) raya (5) tunang (5) umah (5) cuti (4) info (4) ramadhan (4) Marc Jacobs (3) choc chip (3) fashion (3) relaks minda (3) resepi (3) resipi (3) budget (2) drama (2) fahrin (2) kasut clarks (2) korean drama (2) makan (2) quote (2) sale (2) sophie paris (2) tips (2) youtube (2) aerobik (1) ajl (1) aktitviti (1) anwar bebas (1) berlin (1) blogger (1) bonus (1) bunga (1) cantik (1) coach (1) cookies (1) cooking (1) gaji (1) holiday (1) hubby (1) iklan (1) jenjalan (1) jogging (1) keje (1) kenduri (1) korea (1) music (1) my things (1) nangis (1) novel (1) paris (1) pendapat (1) prof muhaya (1) rare (1) rencana (1) sbpa (1) segmen (1) shawl (1) solusi (1) spec n umah (1) sport (1) uk (1) venice (1) vera wang (1) wedding (1) work (1)
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...