..something to remind us..


Terima kasih ya ALLAH! Terima Kasih! Alhamdulillah, nikmat yang Engkau berikan kepada ku amat banyak! Syukran ya ALLAH!

Life isn’t about getting and having, it’s about giving and being. ~ Kevin Kruse

Monday, July 11, 2011

..update dari Melaka I..

Jam dah tunjuk pukul 2.18am.. Saya buat apa tak tdo lagi ni.  Udah lewat.

Kat Melaka ni..Kejohanan Sukan Staf Antara Universiti Malaysia (SUKUM) kali ke-36 dah start.  I was here in  Melaka since 6 July lagi.  Hari ni dah 11 July..dah nak dekat 5 hari..cepatnye..tapi lambat lagi nak tunggu sampai 18 July..huhu.

Hari2 gi training.  Pagi semalam ada game tapi saya x main, reserve je.  We all kalah dengan UMP, 15-25, 18-25.  Hari ni takde game so jap lagi kene gi jadi pom2 girl untuk team lain.  Esok and tulat baru ada game lain lawan dgn UPSI n UiTM.

Boleh dapat chance masuk court ke idak..huhu..ntahle.  Tengok la nanti camne.

Tak larat dah nak update.  Ngantuk..esok kene bangun awal, kul 8 kene siap.  Satu bilik ada 8 org..kene gilir2 mandi..so kene awal.  Macam dok asrama je rasa.  K dah...nak tdo...bateri laptop pn dah nak abis.

Hensem tak VC UTeM?  He was my ex-boss in USM before, in fact he interviewed for the post in USM.. thanks a lot Prof Ahmad..:)  You always maintain handsome..

No comments:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

..labella..

kurus (71) life (69) emosi (59) soul food (37) ntah pape (25) lagu (21) movie (20) posa (18) love (16) artis (13) atkins (12) food (10) besday (9) motivation (8) ephyra (7) kahwin (7) volleyball (7) berita (6) new year (6) wordless wednesday (6) 30 days (5) raya (5) tunang (5) umah (5) cuti (4) info (4) ramadhan (4) Marc Jacobs (3) choc chip (3) fashion (3) relaks minda (3) resepi (3) resipi (3) budget (2) drama (2) fahrin (2) kasut clarks (2) korean drama (2) makan (2) quote (2) sale (2) sophie paris (2) tips (2) youtube (2) aerobik (1) ajl (1) aktitviti (1) anwar bebas (1) berlin (1) blogger (1) bonus (1) bunga (1) cantik (1) coach (1) cookies (1) cooking (1) gaji (1) holiday (1) hubby (1) iklan (1) jenjalan (1) jogging (1) keje (1) kenduri (1) korea (1) music (1) my things (1) nangis (1) novel (1) paris (1) pendapat (1) prof muhaya (1) rare (1) rencana (1) sbpa (1) segmen (1) shawl (1) solusi (1) spec n umah (1) sport (1) uk (1) venice (1) vera wang (1) wedding (1) work (1)
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...