..something to remind us..


Terima kasih ya ALLAH! Terima Kasih! Alhamdulillah, nikmat yang Engkau berikan kepada ku amat banyak! Syukran ya ALLAH!

Life isn’t about getting and having, it’s about giving and being. ~ Kevin Kruse

Saturday, December 4, 2010

..2nd meeting with that someone..

Semalam, I met him for the 2nd time..kali ni dia dtg dengan casual wear..sbb dia cuti kawin...erk..bukannn...adik dia yg kawin...dia mcm org kuat la kot.  First jmpa dia pakai bj keje.  Hmm..not bad..I like his style.  Dia beria nak jmpa sebelum saya gi Singapore ptg ni.  Actually ada opis trip g Singapore, nk brtolak ptg ni..esok nk jenjln g Sentosa Island..nk g Universal Studio..dh purchase tiket online pn..yeahhh!!  Monday baru bebetul opis trip..melawat National University of Singapore.

Sambung cite pasal tajuk entry balik..hmm..nak cite apa ye.  He's good, nampak brtanggungjwb n bla2.  Baru masuk 2 minggu we all kenal..jmpa baru seminggu..nampak ke arah +ve la kot.  Saya tak berani nak cakap pape sebab masih terlalu baru..bende2 cenggini takes time gak..kdg ok..kdg tak ok.

Semalam jmpa dia kt Mcd, nape la saya malu2 nk makan fries tuu..sejak bila ntah saya malu dgn food..huhu.  Tapi saya buat biasa2 je..cover2..kalau gelabah saya akan banyak cakap.  Saya perlukan teman bual actually..dah jmpa ni syok la pulak..tapi takat tu je..utk level lain..belum lagi kot..

Mohon yang terbaik untuk semua..aminnn.

* Nak pack brg gi holiday..Singapore..here i come!!!!  Singapura waktu malammmm..lampu neon indah berkilauan...

No comments:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

..labella..

kurus (71) life (69) emosi (59) soul food (37) ntah pape (25) lagu (21) movie (20) posa (18) love (16) artis (13) atkins (12) food (10) besday (9) motivation (8) ephyra (7) kahwin (7) volleyball (7) berita (6) new year (6) wordless wednesday (6) 30 days (5) raya (5) tunang (5) umah (5) cuti (4) info (4) ramadhan (4) Marc Jacobs (3) choc chip (3) fashion (3) relaks minda (3) resepi (3) resipi (3) budget (2) drama (2) fahrin (2) kasut clarks (2) korean drama (2) makan (2) quote (2) sale (2) sophie paris (2) tips (2) youtube (2) aerobik (1) ajl (1) aktitviti (1) anwar bebas (1) berlin (1) blogger (1) bonus (1) bunga (1) cantik (1) coach (1) cookies (1) cooking (1) gaji (1) holiday (1) hubby (1) iklan (1) jenjalan (1) jogging (1) keje (1) kenduri (1) korea (1) music (1) my things (1) nangis (1) novel (1) paris (1) pendapat (1) prof muhaya (1) rare (1) rencana (1) sbpa (1) segmen (1) shawl (1) solusi (1) spec n umah (1) sport (1) uk (1) venice (1) vera wang (1) wedding (1) work (1)
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...