..something to remind us..


Terima kasih ya ALLAH! Terima Kasih! Alhamdulillah, nikmat yang Engkau berikan kepada ku amat banyak! Syukran ya ALLAH!

Life isn’t about getting and having, it’s about giving and being. ~ Kevin Kruse

Sunday, November 28, 2010

..i met someone..

Hari ni..i met 'someone'.  Untuk kesekian kalinya, pintu hati saya bagai diketuk kembali.  Tak tau la apa maknanya ketukan itu.  Ketukan nak masuk pintu ke atau ketukan saja2.  Hati ini lak rasa macam welcome je suh masuk...haha..biar betulllll.....

Rasa seronok pulak berbual..ye la..saya dah lama x berbual dengan seorang kawan..tambah2 lak orang baru kenal..rasa teruja sebab banyak nak tau n banyak nak diceritakan.  Even rasa macam bosan untuk start all over it again tapi kali ni rasa macam best je.  Hish..slow and steady..cool....jangan tergesa2..

Risau jugak kalau pertemuan kali pertama ini diakhiri dengan penyudah yang negatif sama ada di pihak dia atau saya.  Alhamdulillah, menurut katanya, akan ada perjumpaan yang seterusnya dan saya menerima dengan senang hati.  Adakah...?

Hanya masa dan takdir yang menentukannya, yang penting hati ini bagai dicuri..kuch kuch hota hai?  Aiseh..hindustan la pulak..layan je la....

Tum paasse aye
Yun Muskurayee
Tum nena jane kya
Sapne de khaye
Aabto mera dil
Jaane ka sota hai
Kya karoon ha ye
Kuch kuch hota hai

2 comments:

JuE said...

good for u zura.. :D

..owner of a lonely heart.. said...

hehe..hopefully menjadi la..takut aku yg buat pasal..huhu..

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

..labella..

kurus (71) life (69) emosi (59) soul food (37) ntah pape (25) lagu (21) movie (20) posa (18) love (16) artis (13) atkins (12) food (10) besday (9) motivation (8) ephyra (7) kahwin (7) volleyball (7) berita (6) new year (6) wordless wednesday (6) 30 days (5) raya (5) tunang (5) umah (5) cuti (4) info (4) ramadhan (4) Marc Jacobs (3) choc chip (3) fashion (3) relaks minda (3) resepi (3) resipi (3) budget (2) drama (2) fahrin (2) kasut clarks (2) korean drama (2) makan (2) quote (2) sale (2) sophie paris (2) tips (2) youtube (2) aerobik (1) ajl (1) aktitviti (1) anwar bebas (1) berlin (1) blogger (1) bonus (1) bunga (1) cantik (1) coach (1) cookies (1) cooking (1) gaji (1) holiday (1) hubby (1) iklan (1) jenjalan (1) jogging (1) keje (1) kenduri (1) korea (1) music (1) my things (1) nangis (1) novel (1) paris (1) pendapat (1) prof muhaya (1) rare (1) rencana (1) sbpa (1) segmen (1) shawl (1) solusi (1) spec n umah (1) sport (1) uk (1) venice (1) vera wang (1) wedding (1) work (1)
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...