..something to remind us..


Terima kasih ya ALLAH! Terima Kasih! Alhamdulillah, nikmat yang Engkau berikan kepada ku amat banyak! Syukran ya ALLAH!

Life isn’t about getting and having, it’s about giving and being. ~ Kevin Kruse

Wednesday, February 17, 2010

..cite sebulan..

Bila lama tak tulis blog..mula la xde mood nak tulis..saya tersangat la bz sampai nk update blog pun x sempat..asal mlm je dh ngantuk..tdo awal.. Kira2 balik..almost sebulan x update blog..

Baru2 ni saya attend kenduri kawin kawan lama saya..kawan sekolah rendah..sampai dah jodoh dia..kami bergambar 3 orang..kiranya kat sekolah dulu kami bertiga ni je rotate sama ada no 1, 2 atau 3 dalam kelas..dari darjah 1 sampai darjah 6..muka kami je la..orang lain xde can...pernah masa darjah 2..cikgu kelas bagi kami 3 orang no 1..haha..agaknye dia dh malas nk pk.. dalam gambar di bawah..pengantin diapit oleh saya dan kawan sorang lagi yg dh ada 2 anak...saya gak le yg still single mingle..
Dalam 2 minggu lepas, saya ada meeting kat Penang, on the way back, bapak saya cakap ada kapal besar, Queen Mary 2 ala Titanic singgah kt Penang..tingin gak nk tgk..so saya pegi la sorang2..rugi lak kalau x tgk..pastu dgn penuh tidak malunya saya mintak tlg org kt situ utk snap gambar saya dgn mulut kumat-kamit doa..jangan la dia curi hp aka camera saya..hehe..
Menurut seorang polis yang bertugas di situ yg tetiba ramah bersembang dengan saya..kapal tersebut dari UK..g New York..pastu g mana ntah, singgah Phuket, Penang..pastu Port Kelang, pastu..ntah...
Last 2 weeks gak..saya gi bengkel MANTAP 2010 anjuran main campus kat Trolak..jalan2 gi Hot Spring..happy2 je..x tense sgt..a few pics masa kat sana..
Sebelum tu gak saya gi bengkel Halatuju 2010 di Taiping anjuran opis saya dan saya sbg organizer..penat woo..tp best bila boss puji..hehe..berbunga2 gitu..kembang setaman..gambar ada kat pc opis lak..ni 2 keping pn jd la..
So tu je la summary dalam sebulan...dan saya dah lama x g gym..makan pn x pantang..camne nk capai target ni..isk..
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

..labella..

kurus (71) life (69) emosi (59) soul food (37) ntah pape (25) lagu (21) movie (20) posa (18) love (16) artis (13) atkins (12) food (10) besday (9) motivation (8) ephyra (7) kahwin (7) volleyball (7) berita (6) new year (6) wordless wednesday (6) 30 days (5) raya (5) tunang (5) umah (5) cuti (4) info (4) ramadhan (4) Marc Jacobs (3) choc chip (3) fashion (3) relaks minda (3) resepi (3) resipi (3) budget (2) drama (2) fahrin (2) kasut clarks (2) korean drama (2) makan (2) quote (2) sale (2) sophie paris (2) tips (2) youtube (2) aerobik (1) ajl (1) aktitviti (1) anwar bebas (1) berlin (1) blogger (1) bonus (1) bunga (1) cantik (1) coach (1) cookies (1) cooking (1) gaji (1) holiday (1) hubby (1) iklan (1) jenjalan (1) jogging (1) keje (1) kenduri (1) korea (1) music (1) my things (1) nangis (1) novel (1) paris (1) pendapat (1) prof muhaya (1) rare (1) rencana (1) sbpa (1) segmen (1) shawl (1) solusi (1) spec n umah (1) sport (1) uk (1) venice (1) vera wang (1) wedding (1) work (1)
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...