..something to remind us..


Terima kasih ya ALLAH! Terima Kasih! Alhamdulillah, nikmat yang Engkau berikan kepada ku amat banyak! Syukran ya ALLAH!

Life isn’t about getting and having, it’s about giving and being. ~ Kevin Kruse

Friday, September 19, 2014

..kenduri kawin di JB..

Lalalala..happy..happy..

Tak happy sangat tapi saje bagi rasa happy..lalalala..

Tak happy sebab berat dah naik..stop Atkins kejap sebab pegi kenduri..sampai membawak ke hari ni..haha..enjoy eating nasik beriani..junk foods..chocolate..cakes..maggie goreng..capati..egg benjo..isk..sedapnye..

Sedap sampai tak berani nak timbang..huhu..

Tapi orang dok kata kurus lagi..haha..ok la tu..

Ingat minggu depan nak start balik la..susah oo nak mula balik..

Plus nak exercise jugak..

Cukup dah enjoy makan²..

Tapi aktiviti makan² ni memang best la..

Actually nak cite, last week pegi kenduri best friend of mine..got married already.

Alhamdulillah..sume kawan rapat saya dalam group Belalang Penyek (apa punya nama daa..) or singkatannya Nyeks dah selamat berteman.

Jauh oo..sampai ke JB kendurinya.


Sweet kan pengantin..congrats Lina!!!

Dalam gambar ni, saya la yang tergemuks sekali...haha..tu pn dah turun 5kg..kalau tidakkk..oppss..

Dan saya jugak pakai tudung paling terang..haha..kalau tak baju pun nak pakai terang..tapi hubby suh pakai baju yg warna lembut ni.

Dia tak suka baju terang²..macam orang tua katanya..tapi saya suka je...hihi..tengok la..tak baju terang..tudung lak terang.

Patutnya Nyeks ada 6 orang tapi tak cukup sorang, Nor..takleh datang sebab sepupu hubby dia kawin.

Sume dah beranak pinak..Yan - 5, Efi - 2 (dalam perut ada no 3), Ati - 2, saya - 0 (dalam perut pun takde..huhu..)

I miss all of them..dah kawan since 1996..campur tolak dah 18 tahun..lamanyaaaaaa. Bila eh nak jumpa lagi..miss u guys..

No comments:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

..labella..

kurus (71) life (69) emosi (59) soul food (37) ntah pape (25) lagu (21) movie (20) posa (18) love (16) artis (13) atkins (12) food (10) besday (9) motivation (8) ephyra (7) kahwin (7) volleyball (7) berita (6) new year (6) wordless wednesday (6) 30 days (5) raya (5) tunang (5) umah (5) cuti (4) info (4) ramadhan (4) Marc Jacobs (3) choc chip (3) fashion (3) relaks minda (3) resepi (3) resipi (3) budget (2) drama (2) fahrin (2) kasut clarks (2) korean drama (2) makan (2) quote (2) sale (2) sophie paris (2) tips (2) youtube (2) aerobik (1) ajl (1) aktitviti (1) anwar bebas (1) berlin (1) blogger (1) bonus (1) bunga (1) cantik (1) coach (1) cookies (1) cooking (1) gaji (1) holiday (1) hubby (1) iklan (1) jenjalan (1) jogging (1) keje (1) kenduri (1) korea (1) music (1) my things (1) nangis (1) novel (1) paris (1) pendapat (1) prof muhaya (1) rare (1) rencana (1) sbpa (1) segmen (1) shawl (1) solusi (1) spec n umah (1) sport (1) uk (1) venice (1) vera wang (1) wedding (1) work (1)
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...