..something to remind us..


Terima kasih ya ALLAH! Terima Kasih! Alhamdulillah, nikmat yang Engkau berikan kepada ku amat banyak! Syukran ya ALLAH!

Life isn’t about getting and having, it’s about giving and being. ~ Kevin Kruse

Thursday, October 3, 2013

..cross trainer Bremshey..


Jom naik jom..kayuh la bape km pun..tapi tetap dok situ gak tak pegi mana pun..hehe. Best..kayuh sambil tengok tv cite Love You Mr Arrogant. Memang penat..tapi keazaman yang kuat. My other half yang belikan cross trainer ni sebab dok ngadu kat dia..dah gemuk n x sempat nak exercise.

Saya nak jadi rajinlah..gerakkan badan tapi sekarang ni asyik makan je..hmm.ntah la..asyik nak ngunyah je..lemas kalau takde bende makan..erk..adakah..erk..tak..belum lagi..masih lagi perut kempis..buncit la skit dengan lemak..huhu..tapi lemak yang sangat banyak adalah di bahagian paha dan punggung..sangat perlu dihilangkan.

Sekarang dah ada personal trainer (PT) kat rumah..so harapannya tak culas la ye. Malam² makan oat..boleh ke bertahan..tak sabar tunggu Ahad sebab boleh makan macam². Berat saya sekarang..erk..ngeri ah..tak nak sebut..sume dah ketat..huhu. Hopefully saya berjaya turunkan all those extra kgs ni.

No comments:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

..labella..

kurus (71) life (69) emosi (59) soul food (37) ntah pape (25) lagu (21) movie (20) posa (18) love (16) artis (13) atkins (12) food (10) besday (9) motivation (8) ephyra (7) kahwin (7) volleyball (7) berita (6) new year (6) wordless wednesday (6) 30 days (5) raya (5) tunang (5) umah (5) cuti (4) info (4) ramadhan (4) Marc Jacobs (3) choc chip (3) fashion (3) relaks minda (3) resepi (3) resipi (3) budget (2) drama (2) fahrin (2) kasut clarks (2) korean drama (2) makan (2) quote (2) sale (2) sophie paris (2) tips (2) youtube (2) aerobik (1) ajl (1) aktitviti (1) anwar bebas (1) berlin (1) blogger (1) bonus (1) bunga (1) cantik (1) coach (1) cookies (1) cooking (1) gaji (1) holiday (1) hubby (1) iklan (1) jenjalan (1) jogging (1) keje (1) kenduri (1) korea (1) music (1) my things (1) nangis (1) novel (1) paris (1) pendapat (1) prof muhaya (1) rare (1) rencana (1) sbpa (1) segmen (1) shawl (1) solusi (1) spec n umah (1) sport (1) uk (1) venice (1) vera wang (1) wedding (1) work (1)
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...